luni, 3 decembrie 2012

Sabotati ziarul Romania libera (I)

Ziarul România liberă "a uitat" să-mi mai plăteasca salariile începând din luna februarie. Se mai adaugă munca "la negru", prestată pentru Medien Holding, pentru mai multe suplimente ale ziarului România libera şi pentru care banii s-au încasat, dar nu s-au virat şi pentru ziarişti. Eu o consider o escrocherie, ca să nu o numesc mizerie. Sunt uimit sa văd acum un "protest" al colegilor, dar care au stat impasibili când vedeau cum sunt escrocat de ziarul la care lucram de 23 de ani (din 1990). Colegii "răzvrătiţi" nu au scos niciun cuvânt când vedeau că eu, de luni si luni de zile, prestam pe gratis. În schimb, colegii jurnalişti îşi încasau salariile pe drepturi de autor sau lanegru, cu banuţii număraţi ca la frizer, în mână (eu am preferat sa lucrez legal, în schimb).
În plus, am mai descoperit că nici asigurările nu sunt plătite de doi ani de zile. ITM-ul are acum de lucru si cu România liberă, dar şi cu proprii angajaţi "unşi".
Nu-mi rămâne decât să-i rog pe cei care mai au bun simţ să saboteze acest ziar (România liberă, dar şi Academia Caţavencu care face parte din trust, deşi tirajele nu mai sunt auditate de BRATT), adică pur şi simplu să nu-şi mai facă abonamente şi să nu-l mai citească, dar nici să nu mai deschidă pagina lor de web. E suficient doar atât. Nesimţirea a fost maximă. Altceva nu a mai rămas de făcut! Doar aşa mai puteţi dovedi puţină solidaritate cu ziaristii escrocaţi. Altfel umpleţi în continuare buzunarele lui Adamescu & Co care sfidează jurnaliştii escrocaţi. Adamescu continua să vină la birou fie cu Rolls Royce, fie în Maybach, în timp ce ziariştii sunt rupţi de foame de luni de zile. Un trabuc pe care-l fumează zilnic Dan Adamescu costă cât salariul neplătit de luni de zile al unui junalist. Un individ cu moralitate diminuată, discutabilă şi care a adus ziarul în stadiul în care se află astăzi. La zero barat, un ziar neauditat si aproape inexistent.
Cum am fost escrocat de ziarul România liberă

             Cum am fost escrocat de ziarul România liberă
Ce să vă mai spun? Că am aflat că nu am şansa să recuperez nimic de la societate. Totul a fost spoliat şi mătraşit. "Actorii-dirijori" sunt indicaţi şi arătaţi cu degetul în persoana directorului general Adrian Rus (care cerşea imperativ de la redactori redirecţionarea impozitelor către ONG-urile proprii, afirmând-halal model de părinte- că are de cumpărat fân pentru caii fiicei şi bascheţi pentru băiatul de la liceu )  şi a directorului economic Dan Sabău. Despre Găbi Gheorghiţa Barbu, şefa de la personal care malversaţioneză şi ştate, nu va pot spune decât ce ştie toată lumea. Discutăm de o semianalfabeta şi abia aştept ca în zilele următoare să public scrisorile electronice primite de la aceasta. Pentru fapt divers, i se spune în redacţie, "Miau-Legat" sau "Servitoarea". Surpriza vine în viitorul apropiat. Cu probe si documente. La poliţie unii deja au dat cu subsemnatul, alţii aşteaptă mandatul de aducere, aşa cum de altfel a auzit direct şi Alexander Adamescu.
La Poliţie şi Parchet sunt, în prezent, instrumentate câteva dosare privind situaţia de la România liberă. De exemplu, la Secţia 9 Poliţie Mai sunt şi nişte procese pe rol. Sper ca lucrurile să fie soluţionate în curând.
Mai am de adăugat însă ceva. Ziarul România liberă îmi plătea un "fantastic" salariu de 1.800 lei, un fel de pedeapsa pentru faptul că am refuzat să lucrez ilegal "la negru" sau pe drepturi de autor. În schimb, colegii, 99,99%, care în prezent plâng pe la colţuri, primeau 3.500-6.000 de lei lunar drept răsplată pentru"fentarea" legii prin aşa-zise drepturi de autor sau plată pe ştate de aruncat la coş.

* Voi publica cât de curând lista cu firmele, politicienii si oamenii de afaceri care au beneficiat indirect de munca mea, neplatită de angajator. O astfel de firma, de exemplu, este compania care imbuteliază apa minerală Borsec.

** Cititi alte cateva zeci de comentarii la materialul de mai sus, pe pagina mea de la Facebook:

Va urma

12 comentarii:

Anonim spunea...

Pacat de ziar. S-a terminat. Si-au batut joc de tot. Romania libera si Adamescu, doua nume incompatibile, plus sleahta de nemrnici. IMi pare rau ca ati fost tepuit...

Anonim spunea...

[url=http://www.cheapcanadagooseparkas.ca]canada goose kensington parka[/url] Lifeless apparel and unimaginative tee shirts are not what this persona is looking for. [url=http://www.busesbitermi.com]beats by dre[/url] Hrzktk
http://www.christianlouboutindiscountsale.co.uk [url=http://www.ogrelarp.com]Canada Goose Shop[/url] Lqurxw [url=http://www.pandorajewelryukonsale.co.uk]pandora charm[/url]

Anonim spunea...

[url=http://www.cheapcanadagooseparkas.ca]kensington canada goose parka[/url] She is on the local soccer team and has also took swimming lessons this summer. [url=http://www.busesbitermi.com]cheap beats by dre[/url] Hjcuow
http://www.christianlouboutindiscountsale.co.uk [url=http://www.ogrelarp.com]http://www.ogrelarp.com[/url] Fzqbpb [url=http://www.pandorajewelryukonsale.co.uk]pandora charm[/url]

Anonim spunea...

Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to mention
that I've truly loved surfing around your weblog posts. After all I'll be subscribing for your rss feed and I
hope you write once more soon!
Review my web-site : hemorrhoid home treatment

Anonim spunea...

male enhancement videos are simply confused prison term
and innovate it to your friends as substantially.

The manufacture of L-Arginine decreases with age and quite
a few professionals suppose the substantial surreptitious to acquiring a sensory humanity?


Also visit my web site homepage
My site :: male enhancement

Anonim spunea...

Not just that, уou сan indulge in addіtional functіons though wеarіng
this.

Hеre is my sitе; www.Wikimess.com

Anonim spunea...

Therе aгe numerous гeasοns ωhy
pеrsonѕ favor this belt.

Feel frеe tο ѕurf to mу webpage ::
http://www.Squidoo.Com/

Anonim spunea...

Τhe sіgnаlѕ сonneсt
ωith сoncеntrated nегѵe locatіons, which in turn spreаԁ the
sіgnal to the whole аbdomіnаl rеgion.


Visіt mу wеb blοg please click for source

Anonim spunea...

Hi there, I wish for to subscribe for this blog to take
latest updates, therefore where can i do it please help.

my blog post; Diet Plan For Women

Anonim spunea...

Why not bless a person else while you are blessing your self!


Feel free to surf to my web blog ... flex belt review

Anonim spunea...

You will discover 3 health-related-grade gel pads that are positioned to cover your central abdominals and
also your external obliques.

Here is my page ... flex belt reviews

Anonim spunea...

[url=http://newerahatsdeal0014.webs.com/] http://newerahatsdeal0014.webs.com/[/url] cheap snapbacks hats When you discover a eluxury louis vuitton bag sounds best, Presentation as part of your cost matching up web pages because the search engine listings deciding on exactly who balances makes sense to sellers. However superior Louis Vuitton copy clutches charge 200Dollar to 250Bucks. You are always placed a sophisticated more and also traditional Louis Vuitton bag, Challenging post sales watch out in go utilizing unbelievable before-Sales actions company perhaps you are given in one of retail outlet esteemed can make.
6B 3 you peer confidently sizzly
6b 3 you peer make an effort to sizzly
[url=http://newerahatsdeal0013.webs.com/] cheap snapback hats for sale [/url] 59fifty custom hats Around 100 million plastic-type purchases suitcases tend to eaten year in year out inside of the USA, As per the walls-Lane daybook. Virtually all throwaway carriers end up in a landfill and the actual remainder often finish up in brooks, Fish wetlands, Waters, Waters or in the ocean, That beasts should be able to take and also emerged as twisted included. Keeping in mind the length of food shops suitcases that is used and additionally exhausted every different year, Now is the time to put the phrase regarding the positive becoming an affiliate environmentally friendly-User lovely multiple-use food hand luggage.
50 associated 221 salveo tortilla processor food
50 involving 221 Salveo Tortilla nick
[url=http://newerahatsdeal002.webs.com/] 59fifty custom hats [/url] custom 59fifty hats 11 be very in keeping with YOU
11 seem in keeping with you
The actual extremely hot clutch is any organized from your hands maybe snapped up along in the nck as a legitimate catty. The face area lines are mindfully edited to provide a dazzling in addition to the realistic be on the lookout. The white wine feet and furthermore pec brings new sophisticated style about gear,